Energetische B
ehandelingen

Voor natuurlijke balans

Ervaringen uit de praktijk

 

Vrouw uit Nijverdal:
"Vorig jaar zat ik in een moeilijke periode waardoor ik erg emotioneel was. Na een behandeling van Anja voelde ik me een stuk rustiger en minder emotioneel.
Ook geeft ze mij tips over hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan .
Omdat het nu beter met mij gaat kom ik minder vaak bij Anja voor een behandeling maar het is nog steeds fijn om daar naar toe te gaan en er heel ontspannen weg te komen."

 

 

"Ik ben een vrouw van 17 jaar en ben hoogsensitief en daardoor had ik vaak last van hoofdpijn, buikpijn en voelde ik me depressief. Mijn moeder had via via gehoord van Any's Praktijk en had een afspraak voor me gemaakt.

Ik voelde mij gelijk rustig en op mijn gemak tijdens de eerste afspraak. Al na de eerste behandeling voelde ik mij een stuk beter. Na 5 of 6 keer voelde ik mij sterker als persoon en kon ik mij eindelijk afsluiten voor lle prikkels om mij heen. Mijn klachten werden minder en door de tips van Anja kwam ik gemakkelijker de dag door. Ik heb moeiteloos mijn eindexamen gedaan en ben nu bezig met een beroepsopleiding. Ik voel mij sterk en blij en kijk ook veel positiever tegen mijzelf aan.

Nu bijna een jaar later ben ik eindelijk mezelf en leef ik elke dag zorgelozer en dat voelt heerlijk! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om naar Anya's Praktijk te gaan!"
  


"Eind 2011 heb ik Anja leren kennen,ze stond met een standje op een markt. Ze gaf mij een energetische stoelbehandeling heerlijk !!
Anja was meteen heel hartelijk. Tijdens de massage voelde ik dat er wat gebeurde het leek net of er vanuit haar handen iets naar binnen stroomde, ik weet niet hoe ik dat anders kan uitleggen. Ik was helemaal enthousiast en heb daarna snel contact opgenomen om een afspraak te maken. Ergens had ik er wel een beetje een hard hoofd in, ik had al zoveel geprobeerd en eigenlijk heeft niets van dat alles echt verandering gebracht. Na de eerste behandeling merkte ik dat er iets waar ik al heel lang last van had en waar bijna niemand iets vanaf wist, omdat het heel heftig was, weg was. Ik kon het niet geloven en dacht het zal wel even toeval zijn, maar nee, het is nog steeds weg en ik had er Anja niks over verteld. Dit heeft werkelijk mijn leven totaal veranderd, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij mijn man, moeder en ik hiermee zijn, dat ik hier eindelijk van verlost ben. Ik heb o.a. veel stemmingswisselingen, de periodes dat het goed gaat zijn veel langer geworden, ik zit ook echt letterlijk lekkerder in mijn vel. Ik kamp al heel lang met erge vermoeidheid en dit gaat met vlagen beter, soms merk ik overdag in 1 keer op, hee ik ben helemaal niet moe. Eigenlijk is er heel veel aan het veranderen, ik ben er nog niet, maar ik kom er nu wel, met Anja's hulp. Wat ik ook ontzettend aan haar kan waarderen is dat ze nooit dingen beloofd, ze zegt altijd ik ga mijn best doen en dan zien we hoe het zal gaan. En ik weet ook zeker dat ze het eerlijk zou zeggen als ze niet wat voor iemand kan doen, ze geeft geen valse hoop en dat heb ik vroeger wel heel vaak ervaren bij anderen. Inmiddels gaan mijn moeder en zusje ook naar haar toe, mijn moeder en ik vinden het altijd een heerlijk ontspannen uurtje. Anja is een vrouw die weet wat ze doet, heel vakkundig is en ook nog is een heel groot hart van goud heeft.

Lieve Anja, bedankt dat voor mij het zonnetje weer veel meer schijnt.

Ben een man van 45 jaar, en helaas meer dan 10 jaar last van clusterhoofdpijn.
Na jarenlang alles geprobeerd te hebben, en tijdens weer een lange en heftige periode clusterhoofdpijn  (begin september tot eind november 2010) toch maar weer eens gekeken naar alternatieve methodes.  Je bent hopeloos en gaat toch maar weer op zoek. Plots uitgekomen bij voetreflex ! De behandeling van Anya is op zich zijn voor  mij al heerlijk ontspannend, tel daar bij op dat ik van november 2010 tot op heden(december 2011) geen clusterhoofdpijn meer heb gehad !!  Voor mij een heerlijke behandeling en zoals gezegd
tot nu toe  geen clusterhoofdpijn meer ! Blijf voorlopig naar Anya gaan voor onderhoud en dat is echt geen straf ! Anya bedankt !
Hellendoorn , man 45 jaar

 

"Ik ben Jenneken, 50 jaar. Sinds mijn 12de heb ik al hoofdpijn. Ik hoorde via een collega van mij over Anya. Ik had elke dag hoofdpijn en gebruikte gemiddeld 3 asprines per dag. Toen ik dit hoorde van mijn collega, dacht ik zou dat wel wat voor mij zijn? Toch maar eens een afspraak gemaakt...
Nu 4 à 5 behandelingen verder heb ik NIKS geen asprines meer nodig. Ik heb heel af en toe nog een keer een zeer hoofd maar niet noemenswaardig.

Anya bedankt dat je mij zo goed hebt geholpen! "

Twee en een half jaar geleden ben ik in contact gekomen met Anja. Sindsdien ga ik 1x in de 3 weken naar Anya’s Praktijk. Mijn eigenlijke klacht was het carpaal tunnelsyndroom, ik kon geen nacht goed doorslapen. Als je ligt komt er nl. een zenuw in de knel. Zeer pijnlijk, dus bed uit om de arm los te schudden, bed in en na een tijdje begint het weer, nacht in, nacht uit. Anja heeft mij hiervoor behandeld en na 7 maanden was ik er helemaal vanaf. Ik heb het nooit weer gehad: GEWELDIG! Op dit moment behandelt ze mij voor artrose, in de rug en in de vingers. De pijn is door de behandeling veel minder. Ook is mijn vermoeidheid een stuk minder en kan ik problemen veel beter aan. Ik kan iedereen met klachten, of uitbehandeling in het ziekenhuis, aanraden om naar Anya’s Praktijk te gaan. Het heeft mij geweldig geholpen. Anja hartelijk bedankt hiervoor!  

 

Een SuperTevreden klant uit Rijssen.  

 


Ik ben 52 en  in behandeling bij Anja. Na een gesprek met een collega had ik besloten om een keertje een voetmassage te laten doen, ik voelde  geen echte klachten, wel had ik een beetje “vervelende darmen”.
 

Zonder dat ik het met Anja erover had, heeft ze dit meteen opgemerkt en we hebben afgesproken om te proberen hier iets aan te doen. Pas nu realiseer ik me hoe “vervelend”de darmen écht waren! Ik kan nu een ijsje eten zonder meteen een WC op te moeten zoeken en laatst waren we in de dierentuin en ik heb pas na een poosje gemerkt dat ik niet automatisch uitkijk naar het dichtbijzijnde WC! Daarnaast heeft Anja ook nog even de pijn in mijn knieën zo goed als weg genomen – dus mijn leven is er een stuk makkelijker en plezieriger op geworden! 

Ook is het iedere keer weer gezellig en voel ik me vol energie en een stukje meer in evenwicht als ik mijn “onderhoudsbehandeling” van Anja krijg! 

  

Ruth uit Nijverdal

"Na wel 40 jaren hoofdpijn te hebben gehad, kwam ik via via in aanraking met de S.T.E.R. therapie. Vanaf vorig jaar februari ben ik bij Anja onder behandeling om van mijn hoofdpijn af te komen. Een rit vanuit mijn woonplaats Groenlo naar Nijverdal, had ik er graag voor over. Nu, na ongeveer 10  keer bij haar te zijn geweest, ben ik zo goed als hoofdpijn vrij. De afspraak met haar is, nu te stoppen en kijken hoe zich e.e.a. verder ontwikkeld. Komt mijn hoofdpijn terug, dan is een afspraak met Anja gauw gemaakt. Anja, hartelijk bedankt voor de wijze waarop je me behandeld hebt."

Een “patiënt” uit Groenlo.

"Ik ben een vrouw van 55 jaar en sinds een paar jaar ga ik regelmatig voor een behandeling naar Anja.

Het is voor mij een soort '"onderhoudsbeurt''. 
Ik ervaar de behandelingen als erg ontspannend, mijn hoofd raakt er leeg van en ik heb het gevoel dat ik daardoor meer balans in mijn lichaam en geest krijg. 
 
Daarnaast vind ik het fijn dat Anja mij als mens in mijn waarde laat en mij de tijd en ruimte geeft om mijn eigen proces te gaan. 
De ondersteuning die ik van haar krijg, ervaar ik als zéér waardevol. 
 
Ik hoop dat Anja nog lang behandelingen blijft geven en dat ik daar gebruik van mag maken. 
Anja bedankt!" 
 
Jannie te Warnsveld 
 

"Na de eerste behandeling op advies van Anja een bloedtest gedaan. Anja voelde de schildklier. De uitslag van de test wees inderdaad op een vertraagde werking van de schildklier doordat het lichaam te weinig schildklierhormoon hiervoor aanmaakte. 

Afgezien van het feit dat middels de behandelmethode van Anja deze situatie naar boven is gekomen voelde ik mij altijd ontspannen en energieker na elke behandeling. 

Inmiddels een “onderhouds”-behandeling gehad en daar kwam naar voren dat de longen, de ogen en de neus overbelast waren. Welnu, dat klopt want ik heb enorme last van hooikoorts. Vooral mijn longen en ogen zijn geïrriteerd. Het heeft me weer enorm veel ontspanning en energie gegeven! 

Deze behandelmethode lijkt me juist voor mensen die weinig energie en veel pijn hebben een aanrader!"

 

47 jarige vrouw uit Deventer 

 "Ik kwam via een enthousiaste kennis bij Anya’s Praktijk in behandeling voor maagklachten en misselijkheid. Ik was al door de hele medische molen geweest en de conclusie was: niets te vinden. De klachten waren zo erg dat het me een studiejaar heeft gekost. Na een paar ontspannende en rustgevende behandelingen ging het al snel beter met me.  

Nu een jaar later ben ik bijna klachtenvrij.  

Ook heeft Anja me veel tips gegeven ten aanzien van: voeding en levensgewoontes.
Ze heeft me ook voor rugpijn behandeld en daarvoor en een tube Heatlotion met Aloë Vera erin geadviseerd en die gebruik ik voor vele doeleinden zoals: spierpijn, hoofdpijn, verkoudheid enzovoort….  

Het was zeker een goed besluit om naar Anya’s Praktijk te gaan!"

M. student, 21 jaar te Rijssen