Energetische B
ehandelingen

Voor natuurlijke balans

Quantum Touch

Quantum-Touch is een techniek waarbij je leert om  te focussen en de levenskracht-energie te versterken. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi of Manna genoemd. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken.

Quantum TouchDe behandelaar creëert hierdoor een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking; daar waar het lichaam het nodig heeft. Quantum-touch spoort het lichaam (met name botten en gewrichten ) aan om hun oorspronkelijke stand weer in te nemen. Hierdoor ontstaat ontspanning in het gehele gebied en dat levert vaak meteen vermindering van klachten op.

QuantumTouch wordt veel toegepast bij behandeling van de heupen, de rug, de nekwervels enz. Maar ook voor pijn, emotionele en psychische problemen is QT een prima behandeling.

Quantum Touch helpt je om een dimensie van genezing te bereiken die tot nog toe voor onmogelijk werd gehouden.    

Onder de indruk van de resultaten met Quantum Touch 

Rugklachten, RSI, hoofdpijn, migraine, hielspoor, verkrampingen, moeilijk genezende botbreuken,  verminderen dramatisch of verdwijnen helemaal na behandeling van Quantum Touch.  

Chiropractors     zijn onder de indruk van Quantum Touch omdat botten en wervels spontaan op hun oorspronkelijke plaats terug "glijden" met een lichte aanraking.  

Fysiotherapeuten     beschouwen Quantum Touch als een geavanceerde therapie om snel ontstekingen te verminderen.  

Acupuncturisten, (voet)reflexologen, kinesiologen en vele andere therapeuten zijn voortdurend onder de indruk van Quantum Touch.  

Quantum-Touch     kan emoties in balans kan brengen. Quantum Touch is een eenvoudige maar krachtige en fundamentele genezingskracht.  

Is Quantum Touch in staat wonderen te verrichten? 

Wat is quantum Touch?
Ons lichaam heeft het vermogen zichzelf te helen, wanneer dit niet meer adequaat gebeurd is er een storing in het energiesysteem. Quantum Touch is een methode waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd zodat levensenergie weer kan gaan stromen.  

Quantum Touch behandeling
De behandeling met Quantum Touch begint altijd met het controleren op de scheefstand van rugwervels botten en het rechtzetten daarvan.  

Dit is een heel belangrijk aspect. Hierdoor is Quantum Touch in staat om 'wonderen' te verrichten. De intelligentie van het lichaam gebruikt de quantum energie (door een lichte aanraking) om botten en wervels te laten bewegen en terug te laten schuiven naar hun oorspronkelijke plaats. Dat proces doet de lichaamsintelligentie en de zelfgenezingskracht van het lichaam.  

Scheefstand en subluxaties (term van chiropractoren en fysiotherapeuten) kunnen voor veel ongemak en pijn zorgen. Zij veroorzaken een energieblokkade waardoor veel zenuwen niet optimaal kunnen functioneren. Zenuwen zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid energie overal in het lichaam terecht kan komen.  

Zenuwen uit de wervelkolom hebben een directe verbinding met alle organen. Een blokkade in het lichaam zal de energiestroom in het lichaam belemmeren en de snelheid van het genezingsproces beïnvloeden.  

Na het corrigeren van de wervelkolom kan de eigenlijke behandeling van vele klachten beginnen.  

Vrijwel alle klachten kunnen worden behandeld, zoals;  

· Slechte houding,krom of scheeflopen, voetklachten.  

· Opzienbarende resultaten met rugklachten en Hernia  

· Nekklachten, hoofdpijn, schouderklachten.  

· Correctie van bekken- en schedelscheefstand  

· Werkt uitstekend bij ontstekingen  

· Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziektes  

· Als ondersteuning bij kanker, hart- en vaatziekten  

· Alle lichamelijke problemen en klachten, die baat hebben bij stimulering van het zelf-helende vermogen van mens.  

· Bij emotionele onbalans, depressie, burnout  

Hoeveel behandelingen met Quantum Touch?
Hoeveel behandelingen er nodig zijn, is nooit te voorspellen, omdat er veel factoren zijn die daar invloed op hebben. De snelste was in 30 minuten, maar het is ook mogelijk dat je veel behandelingen nodig hebt en dat het dan nog niet helemaal verholpen is.  

Een aanzienlijke Verbetering treedt eigenlijk altijd op.
Hoe snel kun je reageren op behandelingen met Quantum Touch?
Vaak heel snel en al na de eerste behandeling met Quantum Touch.
Een aanzienlijke verbetering of volledige genezing hangt af van een aantal factoren die je niet altijd in de hand hebt. Daarom is het belangrijk dat je gewoon Quantum Touch toelaat en het zelfgenezende vermogen van je lichaam zijn werk laat doen.  

Factoren die van groot belang zijn bij het genezingsproces:
• voedingstekorten en behoeften (vitaminen – mineralen – de reserves die het lichaam heeft)
• bereidheid om te genezen op een diep niveau (bewust en onbewust)
• tijd – sommige helingsprocessen hebben tijd nodig zoals het herstellen van weefselgroei
• toxinen en ophoping van afvalstoffen in het lichaam kunnen het genezingsproces hinderen en vertragen
• de ernst van de kwaal of ziekte: intense, ernstige kwalen hebben vaak meer tijd nodig om te genezen
• bepaalde emoties, gedachten en overtuigingen kunnen het genezingsproces belemmeren en vertragen.  

Helpt Quantum Touch altijd?
Soms blijven mensen erg aan een ziekte of kwaal vasthouden omdat er een belemmerende gedachte of overtuiging onder ligt. Het is belangrijk onze levenslessen te leren. Ziekte leert ons vaak om goed bij onszelf te blijven, te leren wat in jouw leven en lichaam belangrijk is in het hier en nu, terwijl je verbinding hebt met je omgeving, je verleden en je toekomst zonder dat die jou hinderen.  

Heb je belemmerende gedachten en overtuigingen die je vasthouden aan je ziekte waardoor Quantum Touch niet helpt dan kunnen we met angsttherapie deze proberen helpen te doen verdwijnen.  

Remt twijfel en sceptisch zijn de werking van Quantum Touch? 
Nee. Je kunt sceptisch zijn en twijfelen aan Quantum Touch of aan je eigen kwaliteiten van het zelfgenezings proces en ondertussen tóch aanzienlijke klachtenverbetering voelen.
Je moet het echter wel toelaten en accepteren.  

Kan Quantum Touch ook helpen bij emotionele problemen of helpt het alleen bij fysieke problemen? 
Quantum Touch helpt heel goed bij emotionele problemen. Het haalt je uit het psychologische aspect en focust op het vrijkomen van de energie op de fysieke plaats waar de emotie in het lichaam is opgeslagen. Het laat het vrijkomen van de emotie op een efficiënte manier toe.  


Dat kan leiden tot tranen, lachen of andere reacties. Daardoor kan de energie die eerst vast zat, weer gaan stromen. Het loslaten van emoties is meestal verbonden aan een levensles: vergeving – leren loslaten – de bereidheid om verder te gaan met het leven en in het hier en nu te durven leven.