Energetische B
ehandelingen

Voor natuurlijke balans

Stoppen met Roken

Het effect van deze eenmalige behandeling is, dat al tijdens de behandeling een ontgiftingsmechanisme in het lichaam geactiveerd wordt. Het uitgangspunt is dat de in de loop der jaren, over het algemeen veel jaren, opgebouwde afvalstoffen op een zeer snelle manier uit de bloedcirculatie afgevoerd worden. Onder afvalstoffen verstaan we niet alleen teer en nicotine, maar ook koffie, alcohol, kunstmatige stoppen met rokenzoetstoffen als aspartaam, fenilalanine, sorbitol en xylitol. Ook medicijnresten vallen onder deze afvalstoffen. Door de toepassing van Reflexzonetherapie naar richtlijnen van de STER-therapie, worden deze afvalstoffen al tijdens de behandeling afgevoerd en zullen ze het lichaam via de urine gaan verlaten.

Na de behandeling wordt aanbevolen om de daaropvolgende twee weken, verdeeld over de hele dag, 7 tot 10 glazen water per dag te drinken. Tijdens deze periode wordt ook aangeraden het liefst zo weinig mogelijk cafeïne te gebruiken. Dat wil zeggen: 1 kop koffie of (zwarte) thee per dag. Doordat de teer en nicotine uit het lichaam gespoeld worden, wordt de voorraad hiervan steeds kleiner. Hierdoor neemt de behoefte aan deze stoffen drastisch af. Met andere woorden: hoe kleiner de voorraad nicotine, hoe minder de behoefte aan een sigaret, aan teer of nicotine.  

Het effect van de behandeling wordt al na 1 á 2 dagen zeer duidelijk merkbaar. Meestal kan met 1 behandeling worden volstaan. Soms is een extra behandeling nodig.

Opgemerkt moet worden dat de persoon zelf ook gemotiveerd moet zijn om te stoppen met roken en er zelf voor 100% achter moet staan.